3 leuke cadeautips voor een theeliefhebber!

Binnenkort is een vriend, vriendin, moeder, schoonmoeder, dochter, collega of buurvrouw jarig en je wilt diegene iets leuks cadeau geven. Je weet dat diegene een theeliefhebber is en vaak thee drinkt, maar wat kun je zo iemand cadeau doen? Gewoon een doosje pickwick thee van de supermarkt is natuurlijk niet heel bijzonder. In dit artikel geef ik je drie tips waarmee je iemand blij kunt maken die graag thee drinkt. Het hoeft natuurlijk niet alleen voor een verjaardag te zijn, het kan ook leuk zijn als bedankje of om iemand een hart onder de riem te steken.

Cadeautip 1: Losse thee 

Ook wel verse thee genoemd. Een leuk en goedkoop idee is om lekkere losse thee uit te zoeken voor iemand. Daarmee kan diegene voor zichzelf een lekkere kop thee zetten en ook anderen de nieuwe smaken laten proeven. Grote kans dat je zelf ook eens van dit cadeau kunt meegenieten! Deze optie hoeft niet duur te zijn, want een zakje thee heb je al voor minder dan vijf euro. Via Taart, Boek en Thee kun je een paar verrassende smaken uitzoeken.

losse thee (flower festival)

Cadeautip 2: Theepakket of thee geschenkset

Een theepakket is een wat uitgebreider cadeau. Je geeft een paar lekkere losse theesmaken en daarbij een goed boek en bijvoorbeeld een mooie mok of theeglas. Met zo'n pakket geef je iemand een momentje voor zichzelf. Waarschijnlijk meerdere, want er zit genoeg thee bij om rustig aan te doen met het boek. Het relaxpakket is bijvoorbeeld superleuk om aan iemand te geven. Je geeft hiermee iemand hèt pakket om echt even bij te komen en lekker niks te doen.

Theepakket

Cadeautip 3: Proefpakket

Weet je niet wat voor thee iemand lekker vindt? Dan is dit misschien een leuke optie. In een proefpakket zit een klein beetje thee van heel veel verschillende smaken. Zo kan degene die het krijgt zelf proeven wat die lekker vindt en nieuwe smaken ontdekken. Ook een aanrader voor de mensen die graag nieuwe dingen willen ontdekken. Je kunt dit geven met daarbij de uitnodiging om samen de verschillende smaken te proeven, erg leuk om te doen! Kies hier een leuk pakket uit, of stel je eigen proefpakketje samen :)

proefpakket

Hopelijk heb je met deze tips wat inspiratie opgedaan. Mocht je hulp nodig hebben dan kun je mij ook via instagram of facebook een berichtje sturen, dan denk ik graag met je mee!

Liefs, Martiene

https://www.instagram.com/taartboekenthee

https://www.facebook.com/Taartboekenthee/

Veel thee(pakketten) in de aanbieding

Thee heeft (helaas) een houdbaarheidsdatum. Nu is het mooie van thee is dat het na het verstrijken van de houdbaarheidsdatum niet meteen niet meer te drinken is.  Het is nog steeds prima te drinken! Het kan op den duur zijn dat de smaak iets verandert, maar in principe blijft de thee prima, zolang het donker en droog bewaard wordt. 

Daarom zit er op heel veel thee 10% korting en op veel theepakketten 10 tot 20% korting!

Mocht je graag een pakket willen dat een langere houdbaarheidsdatum heeft, stuur me dan even een berichtje. De pakketten zijn gemakkelijk aan te passen met thee met een langere houdbaarheidsdatum.

© 2020 - 2022 Taart, Boek en Thee | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel